Lärarutbildning i Snilleblixtarna 25 jan

Under gårdagen deltog 21 stycken lärare från Katrineholm och Valla på startutbildningen till att bli Snilleblixtlärare. Det blev en mycket intressant eftermiddag med skratt, inspiration och många tankar kring att börja arbeta med Snilleblixtkonceptet.



Citat från utvärdering av utbildningen.
Vad ser du för möjligheter med Snilleblixtarna i ditt dagliga arbete?
"Jag ser bara möjligheter ur elevernas synvinkel. Eleverna får tänka till och skapa sitt eget alster. Mycker är kopplat till LPO."

Detta är det som Snilleblixtarna i Sverige arbetar för, att snilleblixtarbetet integreras i det vardagliga arbete på skolan och att du samtidigt får en förhöjd motivation hos eleverna och en omväxling i arbetet.

Är du/ni intresserade av att gå startutbildningen för Snilleblixtarna? Ring Martin Olsson på 070-4713516 alt maila till [email protected] så ser vi över när nästa tillfälle kan bli.


Lärarlaget på Skogsborgsskolan får information

Idag fick hela lärarlaget på Skogsborgsskolan i Katrineholm information om Snilleblixtarna från Martin Olsson och även lärarna Marie och Marie berättade om sitt arbete med konceptet och resan till nationella mässan i Göteborg förra året.

Mycket lyckat och många av lärarna som vill gå på den kommande lärarutbildningen 25 jan i Katrineholm (kvar finns platser till utbildningen den 18 jan kl 14-18 och ett fåtal till den 25 jan kl 14-18).


Så kommer du igång med Snilleblixtarna


RSS 2.0